Bag projektet

Hos Thybo Ejendomsudvikling ser vi muligheder. Hvor nogen ser en faldefærdig lagerbygning, ser vi attraktive ungdomsboliger – og hvor nogen ser en brakmark, ser vi ærlige og bæredygtige rækkehuse.

Med en omfattende projektportefølje og mere end 10 år på bagen har Thybo Ejendomsudvikling specialiseret sig i at bygge ærlige, funktionelle og prisbevidste rækkehuse og med opførelsen af Kløverbakken i Odder, har vi sat nye standarder for bæredygtige bofællesskaber.

Thybo har stor erfaring med alle stadier i udviklings- og byggeprocessen, og sætter en ære i at finde potentialet i grunden, naturen og omgivelserne, så projekterne skaber merværdi for området og høj bokvalitet for beboerne. Især de seneste år har vores fokus drejet sig om bæredygtigt boliger.

På vores seneste projekter har vi prioriteret svanemærkning, ligesom vi deltager i den frivillige bæredygtighedsklasse, som det eneste private boligområde udenfor Sjælland.

Udvikling, projektering, myndighedsbehandling, byggeri og afleveringer: Fra projekt til projekt vurderer vi, hvilke opgaver vi bedst løser selv – og hvilke opgaver der bedst løses af det omfattende netværk af kompetente samarbejdspartnere vi har oparbejdet igennem årerne.

Vi bygger huse, der er mere end et sted man bor. Vi bygger huse, hvor der er tænkt over bæredygtighed, akustik, materialer og smukke detaljer. Vi bygger huse, hvor man nyder at opholde sig. Huse hvor man føler sig hjemme.

Thybo Ejendomsudvikling

”For Thybo Ejendomsudvikling er Mossø Bakke en fortsættelse af vores ambition om at bygge bæredygtigt på tre parametre: Miljø, økonomi og fællesskab.

De seneste år har vi haft flere projekter, der ønsker at skabe større fællesskab og naboskab i boligområderne, og flere projekter der er svanemærkede eller deltager i den frivillige bæredygtighedsklasse.

I Mossø Bakke smelter vi de to fokusområder sammen. Her bruger vi vores erfaringer med socialt og bæredygtigt byggeri til – side om side med de visionære ildsjæle bag Mossø Bakke og de dygtige arkitekter fra Arken – til at udvikle det, vi synes er det ultimative nye bebyggelse i Søhøjlandet.

Vores mål er derfor at skabe de bedste rammer, der vil gøre det muligt for beboerne at udleve deres drøm om at bo i et bæredygtigt, visionært og socialt landsbyfællesskab.”

Rasmus Kjær

Direktør / Udviklingschef
Thybo Ejendomsudvikling A/S

Lokal forankring

De første frø til Landsbyfællesskabet Mossø Bakke blev lagt i jorden i 2016. Det førte til mange spændende dialoger med de lokale lodsejere og med beboerne i Alken, som samledes på det gamle Mejeri til ideudveksling, problemknusning og overordnede snakke om visionerne for Alkens udvikling som landsby.

Lokal stifter og ildsjæl Jens Thor fortæller. ”Det blev til mange skønne kopper kaffe fra 2016 til 2022. Alkens rige og stærke lokale engagement er siden blevet en gevinst for Mossø Bakke i form af forslag og ideer fra landsbyen, som er indarbejdet i bebyggelsen på forskellige niveauer. Således er den nye bydel tegnet på en måde, så den bliver en forlængelse af Alkens eksisterende fællesskab”.

”I hjertet af visionen for Mossø Bakke ligger ønsket om at skabe en bæredygtig bebyggelse, som balancerer på tanken om et nært fællesskab, der kan tilgås af beboerne efter behov og lyst. Mange særligt børnefamilier tror jeg kan genkende det, at man i perioder bruger fællesskabet meget, og i andre har behov for at trække sig lidt tilbage, og fokusere på det helt nære. Præcis som i det store fællesskab der allerede i dag eksisterer i Alken”.

Du kan følge med i ugentlige opdateringer fra de lokale kræfter på FB-siden Mossø Bakke – Alken

Jens Thor

Stifter & kommende nybygger
Alken

DIGITAL-SB-logo-RGB

Lad os hjælpe jer med at blive en del af fællesskabet

Vi kan godt forstå, at I overvejer at blive en del af Mossø Bakke. Kombinationen af privatliv og fællesskab i naturskønne omgivelser med fokus på de bæredygtige valg. Så bliver det da ikke meget bedre. Vi kan hjælpe jer med også at gøre drømmen økonomisk mulig.

I Sydbank Højbjerg har vi et team af rådgivere, der har erfaring indenfor finansiering af projektbyggeri, og vi har tidligere arbejdet sammen med både Tegnestuen Arken og Thybo Ejendomsudvikling A/S.

Vi kan bl.a. tilbyde:
- Overblik over jeres samlede økonomi
- Afklaring af jeres finansieringsmuligheder indenfor 48 timer
- Adgang til Sydbanks specialister indenfor bolig, forsikringer, pension og investeringer

Kontakt Pernille Nisgaard på 74 37 54 15 eller Dorthe Moesgaard Poulsen på 74 37 54 17.